Friday, 9 December 2011

sedih , sedih , sedih ='(









tyrah nk cita nih ..
facebook tyrah yg ni : 
https://www.facebook.com/tyrahsalim
dah kena hack !!!
 
tapi , Alhamdulillah la sbb org yg hack fb tyrah tu x mencarut . or fitnah mcm2 .. =)
tiba2 ja kena login lain , bila tekan password , tengok2 , dia kata password dah tukar dlm pukul 11:16 pm...
tobat sedih gila .. dah la fren byk dah lam tu .. 
bangang betoi , sorang kawan tyrah , budak ni : https://www.facebook.com/nuryilia
dia hantaq link untuk xmau bagi org hacked fb , tup-2 jadi mcm len plak dah .. err~ jahat!
syg jgklaa fb tu sbb , tyrah men game . dah sampai level brapa ntah ..
tambah-2 game COCO GIRL~ rubies dlm game tu byk gila ! HAHA~

~sudah jatuh , ditimpa tangga~
dah la fb kena hack , pstu . bla nk add org ngn fb yg kedua tu , dia x bagi pulak . kena block selama 4 HARI !!!

hmm ... k , sapa2 yg nk add tyrah , amat dialu2kan =D
ni link fesbuk yg kedua :
https://www.facebook.com/donghaeIV =')

# ayat macam budah darjah 1 ja~ huhu . sorry nah ? =)

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini