Thursday, 1 December 2011

GOLONGAN2 'BAJET HOT' KAT FACEBOOK ^_^





Copy pastestatus yang aku terjumpa kat status member aku. Macam pernah nampak je kan? Hehe sape lah yang memandai edit ni.

GOLONGAN2 'BAJET HOT' KAT FACEBOOK

Nama Profile:
Letak nama Adinda Evans, Fakhri ShawlRanoy, yg terbaru Kelabuson Chance. Baru urban skit?

FULLLL!:
Letakkan full di belakang nama contoh "Fasha Seksi Full" sbb menambahkan keinginan untuk orang add.

PROFILE PICURE:
Letak gambar ala2 model, yang laki dengan gaya bajunya. Yang gurlz dengan gaya ala2 muncung itik. Ada jugak yg bergambar dengan DSLR depan cermin contohnya depan tandas Pavi.

INFO:
Wajib letak ayat seperti "i wont approve ppl i dont know because my ayah angry birds" atau "you add me for what?... stalker?...euuww". Atau ada juga yg buat mcm karangan macam "hai awak.. add la saya, saya tak sombong punya... meh la add saya, nanti leh usha free".

STATUS:
Status juga mempengaruhi tahap kebajetan seseorang, contohnya "Ada 3001 friend request la..camne ni, nak approve x?". atau "Sedang meremove orang yg saya tak kenal. hihi" atau nak bajet lagi "Tadi, saya pergi Kedai Mamak nampak mamak ni usha saya....eee geli ar, nak berkenalan ngan saya ler tu"

PRIVATE:
Bajet artis, private wall biar orang lain tak boleh tulis. Sibuk dia mengalahkan Azwan Ali. Ye la... petang kang ada photoshoot" :p

5 comments:

Lee Jieun said...

so true.

tyrah SHINee said...

haha .. memey ar~ :)

UmmiSyuhada' said...

terbaekk hahahha :))

tyrah SHINee said...

:))

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini